Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Tammikuusta helmikuuhun

Tammikuu meni ja melko hyvin pääsin treenailemaan haluttuja asioita. Aku tulee päällejuoksuihin hyvin, Yojo saattaa mennä ohi ekalla jos se on vasemmalla puolella, mutta pääsääntöisesti sen kanssa tekeminenkin on kehittynyt. Fury hakee esteen taakse keskittyessään, sen kanssa on vieläkin haastavaa kun heti kun otan juoksuaskelia niin se lentää vaan eteenpäin juuri ajattelematta...

Akun kanssa on edetty taas kokonaiseen keinuun, nyt pitäis tehdä sitä sitten radan osana. Maltilla jos muistais aloittaa sen treenin ettei mee taas takapakkia. Furykin edistyy keinulla, nyt se tekee jo pöydän päällä olevaa. Sen on hankala pysähtyä targetille, mutta se ei jännitä tekemistä yhtään! Mittaustilaisuuksia on ilmoitettu lisää ja ajattelin ottaa koko köörin ja lähteä Tampereelle mittaamaan/kisaamaan :)

Eilen oli Timon treeni Kouvolassa. Furylla oli hankaluuksia kääntyä hypyllä, jonne lähetettiin kauempaa. Putki imi myös melko voimakkaasti. Tuli kuitenkin paljon onnistumisia ja okseri tai muuri ei aiheuttanut yhtään päänvaivaa sille! Aku oli myös reipas ja saatiin koko rata käytyä läpi vaikkakin osissa. Viskileikkaus onnistui ekaa kertaa ikinä sen kanssa ja vieläpä todella hyvin, onnstuin ajoituksessa ihan loistavasti! Puomilla Timo palkkasi eteen ja yhden varastuksen jälkeen tuli paras puomisuoritus ikinä! Se tuli reippaasti puomin ja pysähtyi terävästi oikein alas! Tarvitaan siis etupalkkaajaa apuun välillä. Kepeillä oli hankaluuksia kun koira oli mun vasemmalla puolella, pujottelun vika väli jäi monesti kesken. Yojon kanssa tekeminen oli löysää ja pitkä treenitauko näkyy. Täytyy saada pakettia haltuun paremmaksi. Palkkaa täytyy vaihdella, se tykkää välillä saaliista, mutta sammuu sitten taas nopeasti ja on otettava vinku tai nami käyttöön. Timon kanssa mietittiin, josko sen pitäisi erikoispalkkana harvoin, jolloin into siihen säilyisi. Kai se on vaan luovuttava sen suhteen, että siitä olisi kokoaikaiseksi palkaksi.

Postissa tuli tunnistusnoutokapuloita, perjantaina Alisa ja sen kaveri leikkivät Yojon kanssa ja piilottivat kapulaa makkariin. Joka kerta koira etsi ja löysi sen hienosti. Nyt vaan opettamaan lisää kun keksii miten! Mä oon yhden juoksutreenin käynyt tekemässä jäähallilla ja kahdesti sählytreeneissä, joten eiköhän tuo juoksukuntokin ala kohta taas nousta.

Helmikuulle tavoitetta: Furyn kanssa erikoisesteitä haltuun ja käteen tulo vahvemmaksi kun tammikuussa ei muistanut...

Akun kanssa tavoitteena keinun opettelu eli se osaksi rataa (keppejä vois kanssa vahvistaa...)!

Yojon kanssa kisakunnon löytyminen jatkuu, en usko että kisataan vielä tässä kuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti