Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Puolieroja

Ihan vahingossa tuli huomattua puolieroa Yojon pujottelussa, kun kotipihalla aloitin treenaamaan taaksejäämistä. Oikealla puolella ohjatessa se pujottelee todella loistavasti loppuun asti vaikka jäin tosi taakse, mutta vasemmalla tökkii ja pahasti. Useamman toiston jälkeen alkoi tänään jo pikkuhiljaa edistyä, mutta selkeä treenin paikka löytyi. Lisäksi kontakteja pitää vahvista ihan urakalla, että se hakisi kunnolla päähän asti vaikka mä jäisin kuinka taakse. Timon kanssa harjoteltiin lauantaina taakse jäämistä niin, että se jota koira ei kattonut, palkkasi. Seisoimme molemmin puolin alasmenoa reilun puoli metriä koiran takana. Ai että oli taas vaikeeta.

Akukin pujotteli nätisti aurauskepit kotona 3 verkolla, nyt alkaa niiden häivytysoperaatio! Viime viikolla tehtiin vaikeita lähestymisiä ja takaaleikkauksia kepeillä, sujuu! Pitää opetella vielä vedättäminen ja puolenvaihto ja alkaa vähentää niitä verkkoja niin päästään kisoihin. Koko ajan olen nyt katsellut, että missä päästäis alottamaan ja vaikuttais 29.4. sopivalta, silloin on kaikki luokat Riihimäellä :) 6 keppiä en oo nyt kokeillut, kun ollaan haettu varmuutta ja ohjauksia tekemiseen.

Fury on keskittynyt istumistreeniin ja keskivartalon vahvistukseen, sillä on takajalat ihan levällään istuessa ja saimme hyvät vinkit Marilta harjoitteluun. Mattotreeniä oli myös vähän viime viikolla, se on vaan aika ankeaa treenata yksin... Jatketaan keskiviikkona, jos sais kaverin Koiraklubille! Ja torstaina Timolle on 2 paikkaa ja ajattelin, että Aku ja Fury saa mennä täydellä ajalla tällä viikolla.

Pääsiäinen on täynnä touhua, perjantaina on kisat HAU:lla Yojon kanssa ja siihen perään epikset Akun kanssa. Alisa tekee pari rataa vielä Yojon kanssa. Sitten lauantaina on tokokoe Kouvolassa Yojon kanssa, sunnuntaina koulutan Kouvolassa ja maanantaina LUT treeni Furyn kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti