Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 15. joulukuuta 2016

Mauri Mäyrä ja ketä muita näitä nyt olikaan

Aloitellaanpa vaikka HAU:n kisoista 20.11., jonne mentiin taas treenaamaan kontakteja. Aamu meni luolia kiertäessä, Buster ja Yojon äippäkoira olivat LUME koetta kokeilemassa. Busterin koe alkoi kun me lähdettiin Alisan kanssa kohti Helsinkiä (LUME 1 supilla oli lopputulos). Eka rata oli hyppäri ja seuraavat agiratoja. Ohjaaminen ei toiminut ollenkaan ja mun mielestä radoilla oli hieman epäloogisia ja hieman liian haastavia kohtia, joihin kaatui moni muukin kuin vain me. Kontaktitreenien puolesta kisat meni sitten taas hyvin, ekalla agiradalla oli A ensimmäisenä. Alastulo oli ehkä aavistuksen vaisu ja hypyn kautta tuli tehtyä se takaisin päin, jolloin pääsi palkkaamaan onnistumisesta. Vikalla radalla puomi oli heti 2. este ja se meni superhyvin!!! Palkkaus putkeen ja suorinta tietä maaliin, jäi superhyvä fiilis. Seuraavat kisat suunnitteilla tammikuulle kaiketi ellei työttömyys estä kisaamista. Tavoitteena jo kaikkien kontaktien yritys silloin, täytyy rakentaa vielä suunnitelma ennen ilmoittautumista. Muutenkin yksityiskohtainen suunnitelma VM 2017 pitäisi valmistella ennen vuodenvahdetta!!

Ei olla kovasti treenattu koirien kanssa, pientä tekemistä kontakteilla oikeastaan. Fury on opetellut istumaan ja irtoamaan eteenpäin, Ruukin aikaa en oo tosin käyttäny paikallaolotreeneihin vielä. Huomenna olis taas treenivuoro, jos tekis joulukuun TT kotiläksyä Akun kanssa ja irtoamista Furyn kanssa. Timon valmennus on lauantaina, sinnekin Aku/Fury.

Viime viikonloppu meni Pielavedellä luolajahdissa Yojon ja Furyn kanssa. Yojo pääsi sunnuntaina hommiin, pesässä oli loppujen lopuksi 4 mäyrää ja supi, joista eka mäyrä tuli Yojon ja Lennun töihin. Yojo sai siinä rytäkässä reiän alaleukaan, jota on nyt paranneltu. Näyttää siltä, että antibiooteilta vältytään mutta seuraava treeni on aikasintaan välipäivinä, ehkä jopa vasta 7.1. TT:ssä. Mä oon ennenkin sen sanonut, mutta Yojon ura luolilla saa nyt kyllä jäädä niin ei tarvci sen takia pitää taukoa agitreeneistä. Ei se niin kaksinen koira siellä maan alla ole, että viitsis uhrata aikaa siihen sen kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti