Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tehokasta treeniä

Viime viikonloppu meni agilityä treenatessa Kirkkonummella NAS areenalla. Hirmu kiva viikonloppu, meidän valmennusporukka on ihan mahtava! Aloitettiin perusasioita kertaamalla ja itselle ainakin tuli ihan kunnon pudotus maan pinnalle kun ei tuo koira ole ihan parhaassa kunnossa vielä eikä se käänny kunnolla hypyillä. Lauantaina oli Teemun luentoja mm. aiheesta koiran ja ohjaajan oppiminen agilityssä, rytmitys ja ohjaus. Käytännön treeneinä oli hyppytekniikka ja rytmitystä Marin ja Tiian opeissa. Sunnuntai alkoi sheippaamisen luennolla ja jatkui saman teeman treeneillä, toisella puolella oli Teemun ratatreeniä.



Eli alkoi kehonhallinta ja hyppytekniikka treenit, oman rytmityksen treenit sekä koiran kääntötreenit. Myös estefokusta pitää taas alkaa vahvistamaan, olisin niiiiiiin tyytyväinen jos toi aivan reikäpäänä juoksisi edes joskus "väärille" esteille taas. Nyt on varattu Homeetan hallia sekä seuran hallia treeneihin ja oman kunnon kohotustakin pitäisi ehtiä harrastaa jossain välissä. Tällä viikolla ei ole ollut aikaa treenata kuin kotona päivittäin: sheippausta (kaapin ovea kiinni ja pyörimistä etujalat tasapainotyynyllä) ja kehonhallintaa ristikkäisiä jalkoja nostamalla.

Olen erittäin kiitollinen seuralle, joka auttoi mahdollistamaan treeniryhmän perustamisen, juuri tällaista perseelle potkimista kaipaan ja heti saa myös omaan kouluttamiseen lisää ideoita ja oppia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti