Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 2. elokuuta 2014

Huh hellettä

Ihanaa kun on näin lämmintä! Ollaan otettu aika rennosti, uitu paljon. Noin 2 kertaa viikossa on käyty Iitissä ja koirat uineet veneen perässä. Monykin pääsi mukaan, tosin vaan matkustajaksi kyytiin.

Yojon maha kasvaa, enää ei tarvitse arpoa onko tiine vai ei ;) Sitä ahdistaa aika paljon kuuma, etenkin ruuan jälkeen puhaltelee jonkun verran. Hyvin se kuitenkin jaksaa kun jonnekin lähdetään ja ollaan hieman treenattu paikalla makuuta ja noutoa niin pysyy pää kunnossa. Pari viikkoa sitten käytiin myös pari kertaa veritreeneissä toteamassa, että sitä sorsan tuontia vedestä pitää treenata samoin kun luvan odottamista ennen lähtöä veteen.

Tänään otettu kuva "valaasta" :D

Typy on taas kylässä ja vähän on treenattu senkin kanssa, aina jotain pientä kun lämmössä se ei ole parhaimmillaan. Nyt ollaan agilityssä siinä pisteessä, että se menee jo mielellään puomille ja A:lle ja kepeillä on vähimmillään ollut 3 verkkoa! Muutkin esteet on käyty läpi keinua lukuunottamatta, muurilla ja pituudella tosin vielä lyhyempänä/matalampana kun maksieste ja rengas on tosi epävarma. Nyt vaan ratoja treenamaan, kunhan ilmat viilenee. Varovasti voisi toivoa, että tämän vuoden puolella voisi kokeilla jo hyppyrataa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti