Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 25. marraskuuta 2013

Marraskuu

Ei oo oikein maistunut tää kirjottelu, vaikka oikeasti nyt ollaan vähän treenailtukin. Tuulan valmennus oli 10.11., tosin onnistuin sulkemaan itseni parilla typerällä järjestelyvirheellä ulos omasta ryhmästäni :P Taitava... Treenasin kuitenkin muiden lopetettua ja Tuula antoi muutaman vinkin tekemiseen. Janniina kuvasi ystävällisesti pari onnistuneempaa pätkää:

http://www.youtube.com/watch?v=C91x4JW2VcE&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=-PbDxN116ag

Agikisoissa pyörähdettiin 17.11. Vantaalla, mahtava kisapaikka talvisille keleille tuo Vuokkoset areena! Tuloksina 10 ja HYL. Molemmat radat oli agiratoja. Ekalla kielsi putkella ja toinen vitonen tuli kepeiltä, koiran vire ei ollut paras, nuuski taas maata ja rauhotteli hirveästi. Loppua kohti rata taas parani.


Toinen rata alkoi paremmalla tsempillä, mutta kolmannen esteen jälkeen tuli hylky. Yojo ampaisi pussiin, jota en ollut taas ajatellutkaan uhkatekijäksi meidän radalle... Pitäis varmaan alkaa konttaamaan siellä rataantutustumisessa, että näkis saman kun koira :D Tästä ei ole enää todistusaineistoa kun kamera hajosi välissä... Loppurata meni muuten hyvin, mutta avokulman kepeille ei taipunut pujottelemaan ja puomin kontaktin juoksi läpi, mutta tällä kertaa tajusin korjata sen!

Ollaan treenailtu vähän perjantaisin mun kouluttaman ryhmän mukana tai ennen sitä. Janniina ja Tarja ohjasivat yhdellä kerralla, oli kiva nähdä miltä se näyttää kauempaa! Yojon kanssa yksinäni oon tehny enemmän pientä pätkää, lähinnä pujottelua vahvistettu. Eilen treenattiin tuota Luomalan ensimmäistä rataa ja ekalla yrittämällä tuli taas kielto samaan putkeen. Oli kiva päästä korjaamaan se seuraavalla yrityksellä. Kepit meni hyvin joka kerta ja kontakteilla pysy hyvin. Joissain kohtaa joutu tiukasti komentamaan hypyille kun alkoi taas oikomaan.

Tokoa on treenailtu melkein joka päivä ja seuraaminenkin edistyy kivasti! Nyt se taas hakeutuu lähemmäs, paikan kanssa on vielä tekemistä, mutta suunta on taas eteenpäin! Metallikapulaa on alettu pitämään suussa, hyvin onnistuu jo toisen kokeilukerran jälkeen! Vielä en oo heittänyt sitä sille, odottelen että saan kotiin oman.

Juoksuja odotellaan myös, ens viikolla pitäis alkaa laskelmien mukaan ja viimeistään silloin uskon että niin käy. Taitaa jäädä sunnuntain kisat väliin...

Typy oli pari päivää mukana ja se teki putkea, rengasta, hyppyä, pituutta ja aloitteli pujottelun opettelua verkoilla. Kokeilin myös eteentuloa (toko), mutta ainakin mun ohjauksessa jäi melko kauas. Treeniä vaan senkin kanssa niinä harvoina kertoina kun tulee kylään. Kiusasin sitä myös kaupunkikävelyllä Kouvolan keskustassa ja rautatieasemalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti