Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 14. syyskuuta 2013

Paremmalla fiiliksellä

Tänään aamulla auto kohti Orimattilaa ja kisoja, hyppyrata oli ensin. Rata alko ihan hyvin, mut vähän koira kaarteli turhan pitkästi ja mä en saanut ohjattua kunnolla, alkukankeutta. Vauhti oli tosi hyvä ja kepit onnistu hyvin! Hylky tuli kolmesta kiellosta.



Seuraavaksi oli agirata ja se tuntu jo agilityltä. Vauhti ei ollut yhtä hyvä kun ekalla radalla, mutta tykkäsin meidän menosta muuten. Kontaktit oli varmoja, kepeiltä vitonen :/ Oli monelle muullekin hankala kulma. Taidan aloittaa keppisulkeiset seuraavaksi. Pupunnahka toimi taas palkkana, pitää koittaa hallillakin.


Tiistaina oli tokotreenit. Turhauduin vähän koiralle, kun sillä ei ole minkäänlaista kestoa perusasennossa, mut onneks Arto vähän potki persuksille ja sai mut vaatimaan oikeita asioita koiralta. Oli jo monta sekuntia paikallaan sivulla ja osasi jopa seisoa ilman hiirimattoa ;) Mutta koska töitä olis vielä paljon jos kokeeseen haluaisi päästä, niin ilmoittauduin Korrien valmennukseen marraskuun alussa.

Torstaina vierailin Piian treenattavana, kisoja edeltävää treeniä. Mun ohjaus oli taas koko ajan myöhässä... Vaikka kroppa alkaa liikkua oikeisiin suuntiin niin vielä on paljon kehittymisen varaa.

Eilen käytiin Kotkassa joukkotarkastuksessa, silmät ja polvet on kunnossa! Siitä ajeltiin suoraan hallille pop up möllikisoihin. Kaks ekaa rataa koira rallitti miten sattuu, meinasin heittää hanskat tiskiin mut sit tein parilla hypyllä hyvänmielen treeniä sisällä ja otin radan vielä uudestaan ja se menikin huomattavasti paremmin! Oikeanlaista äksöniä mun ohjaukseen ja lisää treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti