Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Onnistumisia

Nyt ollaan kyllä jonkun näkösessä onnistumisen superputkessa, tuntuu että kehitystä tulee harppauksin ja kaikki treenit on hyvänmielentreenejä! Maanantaina oli matka Kirkkonummelle Furyn kanssa juoksarioppiin. Aluksi Furya juoksutettiin suorassa linjassa olevan maton yli, se kyllä osui siihen mutta en usko, että ymmärsi mitä teki (matto oli niin iso että sen olisi pitänyt väistää ollakseen osumatta). Lelupalkalla toistoja tuli melko vähän. Sitten matto kääräistiin irrotetun puomin alasmenon kontaktipinnalle ja eihän se sitten siinäkään hoksannut koko hommaa ennen kuin väsyneenä suostui syömään nameja. Edettiin liian nopeasti sinne. Mutta hyviä vinkkejä tuli kouluttamiseen, vaikka muutamassa kohtaa oma mielipide erosikin kouluttajasta :)

Mattotreeniä jatkettiin eilen Koiraklubilla Kouvolassa ja ensimmäisen palkkauksen jälkeen se hakeutui maassa olevalle matolle jopa pallo suussaan eli tajusi! Kotonahan olen namien kanssa sisällä juoksuttanut sitä maton yli ja se on hoksannut tehtävän, nyt sama tapahtui hallilla ja olen niiiiin tyytyväinen edistymiseen. Kohta puomin alasmenolle sitten, ehkä kuitenkin ensin alan nimeämään tehtävää ja vahvistan mattoa vielä muilta esteiltä tullessa. Tehtiin myös hyppy-ympyrää ja rengasta, hyvin Fury alkaa niitäkin tarjoamaan vaikka alkuun kaahottikiin ilman ajatuksia!

Yojolla oli osittain lepopäivä kun tänään illalla suunnataan Lahteen Timon treeniin. Pientä höntsäilyä tehtiin hyppy-ympyrällä ja renkaalla, jossa ei tullut ainuttakaan virhettä! Ja lähetin sitä niin kaukaa kun tilan puitteissa pystyin eli 5 m päästä ja helposti irtosi! Maanantaina ilmotin sen tokokokeeseen ja Käpälämäessä otettiin pari luoksetuloa, seuraamista ja sivulla istumista kun kaveri jumppasi koiraa istumaan ja maahan. Vähänhän tuo alkoi tarjota maahanmenoa, eli vahvistetaan vielä pysymistä kun joku muu käskyttää.

Akun kanssa hyppy-ympyrää myös eilen, se irtoaa tosi kivasti ja hakee hyppyjä! Rengas sujuu suoralla lähestymisellä, vinosti tullessa meni usein välistä. Seuran treeneissä se oli ihan mahtava, kaikki ohjaukset meni ihan nappiin! Se tuli päällejuoksuihin, lähettyi esteille ja putkeen ja kulki ihan ok vauhtiakin!! Keinua se ensimmäisen suorituksen jälkeen hieman jännitti, mutta alkoi toistojen myötä parantamaan ja lähettyi sinnekin! Ja kepit verkoilla meni tosi hyvin, virheitä tuli muutamia kun otettiin lähestymisiä putkelta, mutta monta hyvin onnistunutta toistoa saatiin aikaiseksi! Ja kokeilin ilman verkkoja tehdä, niin noin puoleen väliin asti se pujotteli ilmankin!!!!! Ajatuksena olisi kokeilla 6 keppiä ilman verkkoja niin oltais kohta valmiita kisakokeiluihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti