Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Turhauttavaa

Ai että voikin tää laji viedä vuoroin ylös ja alas fiiliksiä, vielä on paljon kehittymistä mentaalipuolella kun antaa noiden vaikuttaakin omaan tekemiseen. Tai tietysti sitä hyvää nostetta on tarkoituskin hakea, mutta alamäet vois olla vähän loivempia :P Ehkä muunkin elämän tämän hetkinen heilahtelu voimistaa onnistumisen ja epäonnistumisen tunteita. Onneksi Anne Talvitie tulee luennoimaan lokakuun lopulla Kouvolaan, vois saada tukea harjoitteluun! Ja avasin tänään Erik Larssenin Paras-kirjan, olis pitänyt ottaa se mukaan tänne silmäpolin päivystykseen niin ois saanu ajan kulumaan!

Käytii Yojon kanssa kisaamassa piirinmestaruudesta Porvoossa 20.8. Eka radalta 5 kepeiltä, ei vaan taipunut sinne. Kontaktit superhienot! Toka rata ei oikein tuntunut omalta, sieltäkin 5 kepeiltä ja lopulta pyöritysten onkimisen ja pelastelujen jälkeen hyl, mutta loppu oli taas tosi hyvää tekemistä ja jäi hyvä mieli.

Porvoosta suunta Valkealaan Timon treeneihin, oli Akun vuoro tehdä töitä. Se sytty tosi hyvin leikkimään kaninnahalla täytetyllä pallolla ekalla pätkällä ja teki taas vähän pidempää rataa. Esteille irtosi hyvin, puomilla oli vähän epävarma ja väsyi toisella kierroksella melko paljon. Mutta olin hurjan tyytyväinen valmennukseen!

Sunnuntaina pakkasin sitten Normanin ja Tuomaksen Rokin autoon ja käytii näytillä Heinolassa. Norman sai EH 4 ja Roki T, sen olisi pitänyt ravata enemmän ja paremmin (Maija Mäkinen oli tiukka eikä antanut H:ta mikä olis ollu tavoite). Joka tapauksessa poikien kanssa oli kivaa näytellä!

Viime viikolla alkoi taas Timon valmennukset Lahdessa, Yojon kanssa treenattiin. Tosi hyvää tekemistä, valssia joutui vääntämään kun se ei oikein lähtenyt sujumaan mutta pääpiirteissään oli meidän molempien paras osaaminen näkyvissä. Kepit suju, A:n kontaktia joutui vähän muistuttamaan. Fury pääsi vähän leikkimään mun ja Timon kanssa, se tykkää vingulla varustetusta karvapatukasta ja nyt taisteleekin siitä vähän. Viikkoa aiemmin varovaisesti veti sitä kädestä, nyt oli jo ihan eri tahti tekemisessä!

Lauantaina oli sitten vuorossa kisat Agi-Kotkilla, tuomarina Zsofi. Yojo oli koko perjantain ulkotarhassa aamusta puoleen yöhön Furyn ja Akun kanssa, en tiedä oliko sitten sen väsymys yhdistettynä mun vitutukseen kun 2 ekalla radalla päästiin 3 estettä ja vein pois radalta ja viimeiseltä jäätiin pois. Se ei kulkenut ollenkaan ja toisella radalla sain sitä vähän paremmin mukaan ja oman fiiliksen paremmaksi, mutta silti hyytyi... Fyssarille vois varata myös aikaa tsekkiin... Nyt se vaikuttaa taas oklta kun ollaan lenkkeilty, vois jonkun hyppytekniikan vaikka tehdä huomenna illalla kotona ja katsoa tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti