Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kirosanoja, kirosanoja ja vähän lisää kirosanoja

Otsikko kertookin miten meni Mikkelin kisat eilen. Mä en kohta enää ymmärrä tota koiraa... Eka rata oli ihan ok, takaakierto valssia oli ohjaajan pakko yrittää ja siitä tuli kielto ja sen jälkeen Yojo irtosi väärälle esteelle, josta HYL, mutta kontaktit meni hyvin ja rata oli kaikkineen tosi ok! Seuraavalle radalle sitten koira lähti etenemään tosi tahmeasti, kepeille haku oli ihan onneton ja A:lta kun se juoksi läpi niin nappasin kainaloon ja käveltiin pois radalta. Mikä ihme siinä on ettei noi radat lähde sujumaan?! Viime torstaina tehtiin nopsat treenit koirakerholla, koira toimi hienosti vaikka kaarrokset olikin vähän laajoja ja sama lämppäesteillä tai vaikka möllikisoissa pari viikkoa sitten, mutta oikeaa kisatilannetta se ei sitten kestä. Nytkin toisen radan kontaktit olis pitänyt mennä hienosti kun oli jo HYL alla eikä mua itseä jännittänyt, oli jo treenimoodi päällä...

Lauantaina oli tämän vuoden ensimmäinen VERI-koe. Se sentään onnistui odotusten mukaisesti, pisteitä 18 ja 2. palkinto. Vapaana jäljestys täytyy saada kuntoon ja sitten lintu vedestä ohjaajalle niin homma on paketissa. Nyt haku oli hyvä, useampi veteenmeno oli, mutta Yojo ihan kivasti irtaantui rannasta ja kävi hakemassa melko hyvin, sivut jäi vähän vajaaksi. Noudossa pidin käden edessä ja Yojo juos kaislikon kautta hakemaan linnun, jätti rannalle eikä tuonut mulle, mutta pyysin vielä ottamaan suuhun ennen kun otin linnun niin nappasi siivestä kiinni. Jäljestys oli hyvä, täydet 6 mitä liinassa voi saada. Varista se on nyt kotona heitettynä tuonut, pitäis tehdä jälkeä kanssa että toisi pidemmältä. Jos kokeilee vaikka noutokapulalla ja Alisa veis sen metsään piiloon, treenilinnut loppu :)

Aku sai sirun lauantaina, FIX-rekisteröinti edessä ja sitten ne kepit ja keinu kuntoon. Keinu jännitti viime torstaina, pitää rakentaa kotiin joku hieno minikeinu millä treenata. Se on tehnyt kivoja pikkupätkiä treeneissä ja kisoissa lämppäesteillä, olis kiva kohta jo kokeilla miten kisaradat onnistuisi. Kepeillä 4 verkolla sujuu ihan ok, ohjaajan liikehäiriö pitää opettaa pois ja vois jäädä tohon määrään nyt hetkeksi. Ne menee hyvin kun kävelee rinnalla, mutta jo hölkkä aiheuttaa haasteen ja jää joitain välejä pujottelematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti