Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 12. elokuuta 2013

Piirinmestaruuksia, tokoa ja näytelmiä

Oho, kahteen päivään mahtuu paljon. Sunnuntaina kisailtiin vielä piirinmestaruusjoukkueessa talkoiden ohella. Päivä oli hurjan pitkä eikä kisafiilis ollut ehkä ihan parhaimmillaan enää kisan aikana. Tehtiin kuitenkin kohtalainen tulos, vitonen yliajalla. Joukkueen yhteistulos oli kuitenkin HYL kahden koiran hyllyttäessä ratansa. Ei haittaa, osallistuminen on tärkeintä !!


Eilen oli tokotreffit hallilla Tarjan ja russelien kanssa, paikkamakuu, luoksepäästävyys ja hypyn alkeisopettelua sekä vähän seuraamista ja kaukokäskyjä. Paikkamakuusta olin  yllättynyt, meni ihan hyvin maahan ja pysyi siellä tosi hyvin. Palkkailin aluksi parinkymmenen sekunnin välein ja pidensin välimatkaa koiraan. Toiseksi viimeisellä palkkauksella tein mokan, kehuin ennen palkkaa jolloin koira nousi ylös... Loppu menikin sitten taas harjoitteluksi.

Hypyllä tehtiin vaan jokunen toisto targetin kanssa, nami alustalle ja koira pelkällä käskyllä yli. Hyvin meni! Luoksepäästävyydessä paikallaolo oli haastavinta, ei yllättänyt ;) Seuraamisessa välimatkaa tulee vähän liikaa, mut muuten se on hyvä! Villi idea tuli, jos vaikka ilmottais meidät tokokisoihin 25.8. kotihallissa?!

Näyttelyharjoitukset tehtiin vielä tokon päälle. Virpi ehdotti kuristavaa pantaa tukemaan liikettä ja se toimi sen verran hyvin, että kokeillaan sunnuntaina Heinolassa. Seisominen onnistui mainiosti, ollaan vähän treenattu salaa eteisessä kotona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti