Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Russelien yksityistreenit

Tänään harkoissa oltiin paikalla vaan me ja Essi Ellin kanssa. Harjoteltiin ihmisnuolta, poispäinkäännöstä ja radalla oli myös A, keinu ja kepit. Keinulla tein muutaman toiston ensin yksittäisenä, namialusta päässä, pari namia ja vapautus. Sitten lähdettiin tekemään rataa alusta. Muutaman hypyn jälkeen palkaasin, jotta sain vauhdin pois A:lle ja pysähdys pysyi kasassa! Siitä rataa eteenpäin ja kepeille, verkot oli ekassa ja vikassa välissä ja Yojo pujotteli hienosti! Puoli oli meidän hankalampi, mutta vauhti oli silti tosi hyvä! Tein persjätön keppien jälkeen ja siitä parin hypyn kautta keinulle. Keinulla vauhti alkoi olla sitä luokkaa, että Yojo alkoi taas tarjoamaan 2on2offia alastuloon, pitää seuraavaksi kerraksi hommata jotain tahnamaista palkaksi, jotta keskittyy nuolemaan sitä alustasta ja kerkeän vapauttaa, ennen kun etutassut on maassa.

Ihmisnuoli oli ihan uusi meille, mutta muutaman toiston jälkeen se sujui tosi hyvin. Aluksi palkkasin heti hypyn jälkeen, mutta lopuksi jatkettiin vielä muutama hyppy eteenpäin. Taitava koira mulla! Hiottiin myös keppejä vähän, Sanna palkkasi ja tein takaaleikkauksia ja eri puolia. Poistettiin myös verkot. Ollaan kuulemma jo kisavalmiin näköisiä ;) Ihan vielä en uskalla laittaa ilmoja menemään, haluan varmistaa, että keinu menee ilman namialustaa ennen kun mennään agiradalle. Sunnuntaina olis möllikisat Lahdessa, tai sitten tiistaina, jos kävis jommassa kummassa kokeilemassa!

Harkkojen päätteeksi pyysin vielä Elliä paikkamakuuharjoituskaveriksi. Joo, en meinannut saada Yojoa maahan lainkaan vierellä, eikä se aluksi kovin hyvin pysynyt maassakaan... Pitänee käydä ryhmätreeneissä ihan vaan häiriöharjoituksen vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti